Videóhívásra kész

2021.09.21. 13:57

Webkamerás monitort hozott a Samsung

A gyártó különleges kijelzőmegoldását, a 24 colos S4 Monitort beépített webkamerával a hibrid munkarendben dolgozók számára fejlesztette ki.

Forrás: Samsung

A kamerával, hangszórókkal és mikrofonnal felszerelt monitor egyéb kiegészítők nélkül is ideális megoldást jelent videohívásokon való részvételre és munkára.

A 2.0 megapixeles FHD kamerának és az infrakamerának köszönhetően az S4 monitorral a felhasználók könnyen csatlakozhatnak konferenciahívásokhoz vagy virtuális eseményekhez. A kijelző tetején elhelyezett kamera lenyomás után ugrik elő, így

a hívások előtt egyetlen mozdulattal előáll a megfelelő technológia.

A bejelentkezés megkönnyítése érdekében az S4 monitor Windows Hello tanúsítvánnyal rendelkezik, amelynek köszönhetően a felhasználók akár 2 másodperc alatt feloldhatják a számítógépüket. A rendszer biometrikus érzékelők segítségével vizsgálja meg a felhasználók arcát, így nem szükséges megadni a jelszót a Windows 10-et futtató eszközök, alkalmazások és webhelyek eléréshez, a hozzáférés pedig azonnali, biztonságos és hatékony.

A Samsung S4 Monitor Full HD felbontással és 178 fokos vízszintes- és függőleges betekintési szöggel érkezik, a tartalom élénk színekkel, tisztán jelenik meg a képernyő minden pontján, és ez szinte minden szögből kiválóan látható. A beépített webkamerának és hangszóróknak köszönhetően több csatlakozó is felszabadul, az S4 monitorhoz még több periféria csatlakoztatható kényelmesen. A monitor USB-hubként is működik, így egy USB-csatlakozós laptoppal akár további eszközök is csatlakoztathatók egyidejűleg.

A beépített webkamerával rendelkező Samsung S4 Monitor tervezésénél a kényelem is kiemelt szerepet játszott. Az ergonomikus állvány az egyedi tervezésnek és a Video Electronics Standards Association (VESA) kompatibilitásnak köszönhetően kiemelkedő hatékonyságot és kényelmet biztosít. A monitor

állítható magasságú állványa (HAS) dönthető és két irányban is elforgatható, így a felhasználók könnyedén beállíthatják vele a monitor pozícióját.

Hogy a hosszabb távú használat során is kímélje a felhasználók látását, a monitor a Samsung Villódzásmentes és alacsony kékfény kibocsátású megoldásaival érkezik. A készüléket a TUV Rheinland minősítőintézet villódzásmentes és alacsony kékfény kibocsátását igazoló tanúsítványokkal jutalmazta.

Az S4 monitor két beépített, 2W-os, sztereó hangszórójának köszönhetően a konferenciahívások és a különböző videók lejátszása közben is kiemelkedő hangminőséget biztosít. A sokoldalú csatlakoztathatóság érdekében a készüléken HDMI, DP, D-Sub és Audio kimenetek találhatók.

A Samsung S4 Monitor beépített webkamerával 109.900 forintos áron érhető el.

Borítóképünkön az S4 Monitor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!