MCS LoL

2020.12.09. 15:19

Itt vannak a League of Legends negyeddöntők párosításai

Kialakultak a negyeddöntők párosításai, a nyolc csapat megkapta ellenfeleit az egyenes kieséses szakasz első körében.

Nem lesz túl sok idejük pihenni a Megyék Csatája legjobb League of Legends csapatainak, ugyanis december 12-én szombaton kezdetét veszi a rájátszás.

Az északi, déli, keleti és nyugati régió legjobb ötöseinek nevét a véletlenre bízták a szervezők, így alakulhattak ki az alábbi párosítások.

MCS LoL rájátszás negyeddöntők – december 12. szombat

 • 12:00 – Vas Megyei Struccok vs. Békési Oroszlánok
 • 14:30 – Csongrádi Turulok vs. Nógrádi Tollas Vitézek
 • 17:00 – Szabolcsi Medvék vs. Győri Ezüst Páncélosok
 • 19:30 – Budapesti Griffek vs. Baranyai Bástyák
 • A pontos menetrend még változhat, azonban az már biztosra vehető, hogy hatalmas rangadókra van kilátás. A csoportkörökben mindegyik gárda odatette magát az összecsapásokon, azonban az egyenes kieséses szakaszban nincs lehetőség a hibázására. A küzdelmek Bo3-as formátumban zajlanak, vagyis az a csapat jut be az elődöntőkbe, amelyik hamarabb megszerzi a második győzelmét.

  Az elődöntőket december 13-án 14:30-as kezdéssel rendezik meg, a döntőt december 19-én követhetitek élőben. A közvetítések továbbra is a megyekcsataja.hu oldalán. valamint a Megyék Csatája hivatalos Twitch csatornáján zajlanak. További információkért keressétek fel a Megyék Csatája weboldalát, ahol folyamatosan tájékozódhattok a legfrissebb hírekről és eseményekről a versennyel kapcsolatban.

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!