hírességek a csarnokban

2020.09.29. 15:37

Újabb sztárok jelentkeztek be a Megyék Csatája versenyindító sztár-futamáról

Javában zajlik a jelentkezés az ország legnagyobb megyei e-sport versenyére, ahol a FIFA 21-ben és League of Legends-ben mérhetik össze a tudásukat a megyék lányai/fiai.

A verseny apropóján a főszervező Mediaworks egy versenyindító sztárfutamon hazánk sztárjait is bedobta a mély vízbe, hogy saját bőrükön tapasztalhassák meg, milyen érzés a komoly e-sportolók bőrébe bújni egy napra.

Az északi megyék képviseletében a Barátok köztből ismert Aradi Balázs, a Jóban Rosszbanos Szorcsik Viki, Az ide Süss sztárja Sass Dani, a Survivorból ismert Demeter Alexandra, és a Trash Talk műsorvezetője Törős Balázs is kontrollert ragadott,

hogy Berki Krisztián vezetésével összemérjék erejüket a Jakabos Zsuzsi vezette Déli megyékkel!

A sztárok, akik felfedték magukat:

Berki Krisztián

Jakabos Zsuzsanna

Liszkai Márk

Aradi Balázs

Demeter Alexandra

Tőrös Balázs

Kiss Imre

A sztárok a kulisszák mögött ezekben a pillanatokban kapnak ízelítőt az e-sport kőkemény világából egy show-meccs keretében, amit a szervezők ígérete szerint hamarosan bárki megnézhet majd. A kiképzésről a játékos körökben jól ismert luckeY és Pierce gondoskodik majd, a rendezvény szakmai partnere pedig a V4 Future Fest-et is jegyző Esport1.

A sztárfutam persze csak előfutára a hamarosan induló megyei versenynek, ahol bárki elindulhat, aki erőt érez magában, és megfelel a jelentkezési feltételeknek.

A sztárfutammal az a célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a hazai e-sportra, és hogy kicsit közelebb hozzuk ezt a külföldön hatalmas népszerűségnek örvendő műfajt a magyar emberek szívéhez. Szeretnénk ha ebben a nehéz időszakban is lenne olyan sportesemény amit az egész család végigizgulhat, nekünk pedig az a célunk hogy a magyar szülők a saját gyermekükért szoríthassanak az otthon kényelméből – mondják a szervezők.

A verseny részleteit, és egyéb információkat keresd a megyekcsataja.hu oldalon vagy további cikkeink között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!