Egyperces

2017.01.27. 13:24

18+: Meccs közben pattant ki az üregéből a kosaras szemgolyója (videó)

Címkék#Hírkereső

„Kicsit fájt.” - mondta.

BAMA

Horrorsérülést szenvedett egy amerikai kosárlabdázó csütörtökön. Az ausztrál ligában vendégeskedő Akil Mitchellnek meccs közben kiugrott a gödréből a szemgolyója. Az esetről egy – szerencsére – nem túl nagy felbontású videó tanúskodik:

Mitchell egy lepattanóért harcolt, amikor az egyik felugrásnál az ellenfél játékosa véletlenül belenyúlt a szemébe. A New Zealand Breakers kosarasa azonnal a sérüléshez kapott, és a földre hanyatlott – már hasalva, egy pillanatra félrenézett, akkor vált mindenki számára láthatóvá, hogy a bal szemgolyója kiugrott az üregéből.

„Kint volt a szemem a fejemből – egy kicsit fájt.” - mondta Mitchell pénteken egy facebookos élő interjúban. „Csak annyit éreztem, hogy belenyúltak a szemembe, aztán kinyitottam a szemem, felnéztem, és ugyan mindent láttam, mozgott is a szemem, de valahogy kint volt a helyéről.”

Mitchell azt mondta, nem tudja, hogy ez volt-e életében a legnagyobb fájdalom, de „fura érzés volt”, az biztos.

A kosaras látása csodával határos módon nem szenvedett károsodást, sőt, mire a kórházba értek vele, a szemgolyó már magától visszavándorolt a helyére, úgy kellett győzködni az orvosokat, hogy de bizony, kipattant az. És a doktorok videós bizonyítékot kértek – most már megnézhetik a fenti felvételt.

Mitchell egyébként mentálisan teljesen rendben van, igazából azon jobban bánkódott, hogy csapata végül 81-94-re kikapott a Cairns Taipanstól. Azt mondja, amint lehet, vissza akar térni a pályára, és még poénkodik is a sérülésével: a Twitterre szemgolyós emojival berhelt üzenetet pakolt ki.

— akil mitchell (@ajmitchell25) ">2017. január 26.

Azt mondja, a csapattársai is most mindenféle szemüveges, távcsöves poénnal szívatják, de egyáltalán nem bánja: „Nekem a legjobb gyógyír a nevetés.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!