Egyperces

2017.04.05. 10:51

Terhes nőknek keres helyet a buszon ez a zseniális alkalmazás

Címkék#Hírkereső

Automatikusan, rosszalló tekintetek nélkül.

BAMA

Mindig külön örülünk, ha olyan alkalmazásba botlunk, aminek valami haszna is van, és nem csak a szórakoztatást szolgálja (amivel persze semmi baj nincs, sőt.)

A Babee on Board pontosan ilyen applikáció. A londoni 10x nevű cég fejlesztése egyszerű, de nagyszerű. Ha bármilyen tömegközlekedési eszközön utazva egy terhes nő megnyomja rajta az "Ülést keresek" gombot, a közelben lévő okostelefonok máris értesítést kapnak a kérésről. Így tehát fel sem kell néznie az embernek a telefonjából, hogy tudja, valakinek igen nagy szüksége lenne a székére.

" width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen>

Az alkalmazás még tartalmaz egy "Felajánlanám a helyemet" gombot is, így ha valaki magától adna át az ülést, arra is van lehetőség.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó / Babee on Board
[/caption]

Az applikáció főleg azoknak a nőknek nyújt segítséget, akik a terhesség korai szakaszában vannak, és még nem látszik a pocakjuk.

A Babee on Board Bluetooth technológiával működik, tehát a metrón is simán használhatjuk és wi-fi sem kell hozzá. Jelenleg Londonban tesztelik, de ha beválik, remélhetőleg hamarosan nálunk is megjelenik.

Az appért kb. 5 dollárt kell fizetni, de jó helyre kerül az a pénz, ugyanis egy gyerekeket segítő jótékonysági szervezet, a Project Healthy kapja. És ha valaki csak felajánlaná a székét, azok számára az app tökéletesen ingyenes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!