Életrajzi film

2022.01.22. 11:30

Meglepő szerepben tűnik fel a Harry Potter egykori sztárja

A film Daniel Radcliffe főszereplésével a csodagyerekként kezdett pályafutásától zenei legendává válásáig meséli el Weird Al Yankovic élettörténetét.

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot. A Variety.com beszámolója szerint a Grammy-díjas zenészről a Roku streamingszolgáltó rendelte meg a filmet, amely a vállalkozás első saját gyártású életrajzi produkciója lesz, és csak a Roku csatornán lehet majd látni.

A film forgatókönyvét Eric Appel írja, és meg is rendezi. Weird Al Yankovic társforgatókönyvíróként vesz részt személyesen a produkcióban.

A filmben látható majd a zenész üstököshöz hasonló felemelkedése, megjelennek szenvedélyes szerelmi kapcsolatai és hírhedten züllött életmódja. A Weird: The Al Yankovic Story című film a csodagyerekként kezdett pályafutásától zenei legendává válásáig meséli el élettörténetét.

A zenész közleményében hangsúlyozta, nagyon örül neki, hogy Daniel Radcliffe alakítja a filmben.

Weird Al Yankovic ötször nyerte el a Grammy-díjat. A zenész 2014-ben kiadott Mandatory Fun című lemeze az első humoros zenei album lett, amely a Billboard 200-as toplistájának csúcsán debütált.

Az életrajzi film forgatása februárban kezdődik Los Angelesben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!