Megújult a Csörte

2022.02.10. 16:50

Párbaj címen tér vissza a Hír TV népszerű vitaműsora

"Élni és élni hagyni. Avagy nem értünk egyet, de meg tudjuk beszélni" - ezzel a jelmondattal ül asztalhoz péntekenként Gajdics Ottó, G. Fodor Gábor, Mráz Ágoston Sámuel, Gerő András és Fodor Gábor.

Péntek este startol a Párbaj, a Hír TV egykori nagy sikerű Csörte című műsorának megújult változata. A nézők által hiányolt, kötetlen hangulatú vitaműsorban a mindenkori aktuális, a publikumot leginkább foglalkoztató politikai és közéleti témákról, kérdésekről

M. Dobos Marianne műsorvezető beszélget visszatérő vendégeivel, Gajdics Ottóval, G. Fodor Gáborral / Mráz Ágoston Sámuellel, Gerő Andrással és Fodor Gáborral.

A politikai paletta ellenkező oldaláról érkező vitapartnerek jelenléte, a legfontosabb napi eseményekkel kapcsolatos témák gondosan irányított és tematizált felvetése a garancia arra, hogy hétről hétre egy-egy izgalmas, várhatóan éles szócsatákban bővelkedő, érvek és ellenérvek ütköztetése mentén zajló vitaműsor bontakozik ki a nézők szeme láttára a stúdióban.

A Párbaj első adása február 11-én, pénteken este 20 órától látható a Hír TV programkínálatában, illetve ezt követően minden pénteken ugyanebben az időpontban,

egyórás intervallumban.

Élni és élni hagyni. Avagy nem értünk egyet, de meg tudjuk beszélni

- ezzel a jelmondattal útjára indul tehát a Párbaj – A hét csörtéje, ahol kulturált parázs vita formájában tüzelik fel a tévénézők figyelmét a műsor szereplői, miközben megteremtik és meghagyják számukra a szabad véleményalkotás lehetőségét.

Borítóképünkön M. dobos Marianne műsorvezető a Párbaj kulisszái között

Címkék#Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!