meg is tapsolták

2020.10.18. 09:23

A kéz levágása irgalmas büntetés egy muszlim férfi szerint

Nem kell szégyenkezniük a vallásuk jellemzői miatt, a kéz levágása pedig egy irgalmas büntetés – ez volt a véleménye egy muszlim férfinak egy utcai interjú során. Őt társai vették körbe, akik többször tapsoltak neki és ujjongtak a mondandója közben.

Forrás: Shutterstock

Nem szégyenkezik semmi miatt a vallásában, miért is kellene? – erről beszélt egy muszlim férfi egy utcai interjúban, majd társai körében ezek után azt kezdi kiabálni, hogy az iszlám vallás szerint le kell vágni annak a kezét, aki lop. A férfi szerint ez a büntetés nagyon is irgalmas a teremtő részéről – írja a V4NA Hírügynökség.

Ezután szóba került a megkövezés is, amivel kapcsolatban szintén azon a véleményen volt a muszlim férfi, hogy nem kell miatta szégyenkezni.

Véleményét egyébként nagy boldogsággal fogadták a körülötte álló férfiak, akik többször meg is tapsolták őt, és ujjongtak a szavai hatására.

A kérdéseket Michael Stürzenberger tette fel, aki évek óta készít utcai interjúkat, és számos előadása volt már az iszlám vallásról. Stürzenberger véleményét azonban nem nézik jó szemmel, többször indítottak eljárást ellene Ausztriában és Németországban, amiért felszólalt az iszlám ellen. Egy alkalommal hat hónap börtönre ítélték, miután a Facebook-oldalán közzétett egy képet, amin egy náci férfi kezet fog egy muszlim vallási vezetővel, Amin al-Husseinivel.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!