fiatal bűnbanda

2021.03.28. 11:11

Brutálisan megvertek és kifosztottak egy angolt Bordeaux-ban (videó)

Egyre több erőszakot követnek el fiatalok Franciaországban.

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Bordeaux-ban fiatalok csoportosan támadtak meg egy járókelőt, egy angol férfit, hogy elvegyék tőle táskáját és telefonját. Az áldozatot hosszan ütlegelték, az egyik fiatal pedig nekifutásból belerúgott. A támadók elmenekültek, a férfit a helyi kórházba vitték – írja az Origo.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Franciaországban egyre komolyabb gondot jelent a fiatalok által elkövetett erőszak, aminek egyik oka, hogy egyre több gyerek kerül be a kábítószer-kereskedéssel foglalkozó bandákba. Ráadásul a különböző bandák között területfoglaló háború is zajlik.

Egy ilyen bandába való bekerülés az első lépés a bűnözővé válás útján,

a gyerekek itt próbálhatják ki először a képességeiket.

A mostani támadás is azt mutatja, hogy az erőszak gyakorlatilag elszabadult az országban. Most éppen egy brit férfit támadtak meg fiatalok, akinek elvették az értéktárgyait, valamint brutálisan meg is verték.

🔴[Info RODÉO] Agression sauvage á " target="_blank" rel="noopener noreferrer">#Bordeaux, rue Chantre/cours de la Marne, ce jeudi.

👉Une jeune femme de nationalité anglaise passée á tabac pour son sac et son téléphone.

👉Inconsciente á l’arrivée des secours, la victime a été transportée á l’hôpital Saint-André

Borítókép: Illusztrációfotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!