utolsó kaland

2019.09.09. 12:21

Halála után küldtek világ körüli útra egy texasi édesapát

Brian Mullins életében sajnos már nem jutott el az óceánra horgászni.

Forrás: Shutterstock

Egy idén elhunyt texasi férfi hamvainak egy részét és a családja kísérőleveleit tartalmazó palackot vetett partra az óceán a Mexikói-öbölben. Mint kiderült: a fiatalon elhunyt férfi családja így akarta világkörüli útra küldeni a kamionost, aki világ életében szeretett utazni és nagy horgász volt.

Ez a palack fiam, Brian Mullins hamvait tartalmazza, aki hirtelen és váratlanul hunyt el 2019. március 9-én. Utolsó kalandjára küldöm őt

- írta a palackban elhelyezett kísérőlevélben a férfi édesanyja.

A másik levelet Mullins fia írta:

Amikor az apám meghalt, 14 éves voltam. Halála nagy csapás volt az egész család számára, nagyon nehéz elviselni. De ahogy a nagymamám mondta, apám szerette a szabadságot. Úgyhogy most pontosan ezt tesszük

- fogalmazott a fiú.

Mullins a texasi Garlandban élt, és kamionsofőrként dolgozott. A hamvait tartalmazó palackot a Florida Panhandle partszakaszon vetette ki a víz, ahol helybeliek találtak rá.

A helyi seriff hivatalában dolgozó Paula Pendleton őrmester elmondta,

hogy sírva olvasta az üzeneteket, amelyekben az elhunyt családjának telefonszámát is megtalálta.

A férfi édesanyja négy egydolláros bankjegyet is tett a palackba, hogy aki megtalálja, felhívhassa a családot, és értesíthesse őket arról, merre járnak fia hamvai.

A rendőrnő felfogadott egy hajóst, aki a hétvégén a palackot ismét kivitte a nyílt vízre, a floridai partoktól távolra, így a férfi hamvai folytathatták útjukat az óceánban.

Nagyon szeretett horgászni. Körbe akarta utazni a világot

- mesélte Mullinsról az édesanyja, hozzátéve, hogy fia végül sohasem jutott el az óceánra horgászni.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!