Csobbanjon egyet

2021.07.28. 10:03

Lehet készíteni a fürdőruhákat, közeleg a Strandok Éjszakája!

Koncertek, tűzzsonglőrök, táncprogramok és szaunaszeánszok is várják a látogatókat.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az ország számos fürdője készül izgalmas programokkal július utolsó napján, szombaton, az immár 12. alkalommal meghirdetett Strandok Éjszakáján. Eddig 40 fürdő vesz részt, az ország minden régiójából csatlakoztak intézmények. Így mindenki a közelben találhat magának programot magának. Az esemény programjai között szerepel vízi mozi, stand-up comedy, táncos show, sportfoglalkozás, tűzzsonglőr, szauna és természetesen éjszakai fürdőparti is. Több fürdő pedig kedvezményes belépővel és hosszított nyitvatartással készül az alkalomra.

Hazánk gyógy- és termálfürdői, élménymedencéi és strandjai az ország legfőbb turisztikai attrakciói közé tartoznak. A hazai vizek kipróbálására és megismerésére pedig remek alkalmat kínál a Strandok Éjszakája.

Az esemény védettségi igazolvány nélkül is látogatható. A szervezők azonban kiemelten kérik a vendégeket, hogy csak egészségesen vegyenek részt a programsorozaton. A csatlakozó fürdőkről és a teljes programkínálatról a Magyar Fürdőszövetség honlapján és Facebook-oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!