néma csend

2017.11.13. 15:48

Megható búcsút vettek csapattársai az elhunyt Tolna megyei focistától

Czékmány Bálintról, az Aparhanti SE szerdán, halálos balesetben elhunyt játékosáról emlékeztek meg csapattársai a tragédia helyszínén. A 6-os számú főút fácánkerti elágazójánál gyújtottak gyertyát a tagok társuk emlékére, gyászukat kifejezve.

A fiatal, 31 éves focista idén nyáron igazolt az aparhanti együttesbe, melyben a mostani szezonban 5 mérkőzésen 6 gólt szerzett. A megyei focibajnokságok egyik legeredményesebb játékosa volt. A labdarúgó szövetség adatbankja szerint 232 mérkőzésen 254 gólt szerzett -írta meg a teol.hu.

A szerdai balesetben a sportoló autója egy busszal ütközött. A rendőrség információi szerint a busz nem adta meg az elsőbbséget a személygépjárműnek. A menetrend szerinti járaton ketten utaztak, közülük senki nem sérült meg. Az autóban Czékmány Bálinton kívül ketten utaztak, őket a Tolna Megyei Balassa János Kórházban ápolják – írta meg a Tolna megyei hírportál.

A megemlékezésen videofelvétel is készült.

Fotó: teol.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!