figyelmetlenség

2020.07.16. 18:50

Megsérült egy utas egy BKV-buszon egy biciklis miatt (videó)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya keresi azt a biciklist, akit a közzétett videóban lehet látni. Megsérült miatta a busz egyik utasa.

Forrás: Youtube / PoliceHungary

Május 20-án 6 óra 58 perckor Budapest XII. kerületében, az Ignotus utca és a Csaba utca kereszteződésében történt az eset.

Egy biciklis nem adott elsőbbséget egy busznak. A buszsofőr hatalmasat fékezett, hogy elkerülje a balesetet, amiben a busz gyakorlatilag elsodorta volna a kerékpáros férfit. A fékezés miatt viszont a buszon utazók voltak veszélyben – írta az Origo.

Az egyik utas el is esett és megsérült.

A kerékpáros egyszerűen továbbhajtott, keresztezte a busz útját, mintha mi sem történt volna. A busz fedélzeti kamerája mindent rögzített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya kéri, hogy aki a felvételen látható kerékpárost felismeri, tud valamit az esetről vagy arról, hol lehet, jelentkezzen a rendőrségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!