ha nem megy ésszel...

2017.09.22. 17:24

Pofonnal utasította jó modorra a szaktekintélyt

Megvert egy televíziós szakkommentátort a pálya mellett Christian Constantin, a svájci FC Sion futballklub elnöke.

FC Sion's president Christian Constantin looks on after the Swiss football cup final between FC Basel and FC Sion on May 25, 2017 at the Stade de Geneve in Geneva. FC Basel defeated FC Sion 3-0. / AFP PHOTO / Fabrice COFFRINI

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Fabrice Coffrini

A sportvezető csütörtökön az FC Lugano vendégeként aratott 2-1-es győzelem után pofon vágta, meglökte és meg akarta rugdosni Rolf Fringert, a válogatott volt szövetségi kapitányát. A 60 éves szakember a földre esett a támadás következtében.

A videón jól látszik, hogy Constantin úgy fegyelmezi Fringert, akár a saját gyerekét:

A svájci liga fegyelmi vizsgálatot indított az ügyben, melynek első következményeként Constantinnak meg kellett válnia alelnöki pozíciójától a 2026-os téli olimpiára jelentkező Sion pályázati bizottságában.

A klubelnök utólag annyit mondott, hogy valóban nem szép dolog megütni valakit, de nem bánta meg tettét.

„Szétrúgtam a hátsóját, ami nagyon jót tett nekem” – közölte, hozzátéve, Fringer hetek óta ócsárolja őt, a tévéműsorokban nárcisztikusnak nevezte, és azt állította, hogy semmi empátia nincs benne.

Borítókép: Christian Constantin, az FC Sion elnöke.

AFP PHOTO / Fabrice Coffrini

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!