igazi rajongó

2019.11.20. 20:00

Sérülése ellenére végignézte volna a Dallast egy idős nő

Hívta a mentőket, de közölte: csak kedvenc sorozata végén jöjjenek érte.

Forrás: Shutterstock

Az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán írta meg, hogy egy idős nő kért tőlük segítséget.

https://www.facebook.com/orszagosmentok/photos/a.752971921380529/2804789019532132/?type=3&theater

„Idős női hang tárcsázta a segélykérőt a hét elején Pest megyében. A bejelentő azért kérte a mentők segítségét mert megsérült a csuklója, ami »elviselhetetlenül fáj«. A mentésirányító magas prioritásba sorolta a segélykérést, ám mikor nyugtatni próbálta a sérültet azzal, hogy mindjárt ott a segítség, váratlan fordulat következett. A hölgy arról kezdte győzködni a diszpécsert, hogy ne most, hanem a hamarosan kezdődő Dallas epizódja után küldje a mentőt, mert azt még szeretné megnézni” – írták a bejegyzésben.

Az elmondása szerint deformált csuklójú asszony végül hamar belátta, hogy gyakran ismétlik a népszerű sorozatot, és arra is sikerült rávenni, hogy ne nyomkodja a távirányítót, inkább tartsa mozdulatlanul sérült végtagját.

„Bajtársaink végül gyors helyszíni ellátás után, stabil állapotban szállíthatták kórházba az idős asszonyt. Mielőbbi felépülést kívánunk!” – tették hozzá a mentősök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!