nem mindegy, hogy mit eszünk

2020.12.26. 17:55

Száz termelőt mutat be a Magyar Konyha melléklete

A kiadványban arról is található információ, hogy hol, melyik piacon, boltban lehet megvásárolni ezeket a termékeket.

Forrás: Shutterstock

Száz termelőt mutat be „nem mindegy, hogy mit eszünk” mottóval a Magyar Konyha melléklete – hangzott el az M1 aktuális csatorna adásában.

Sümegi Noémi, a Magyar Konyha felelős szerkesztője a műsorban elmondta: tíz éve jelent meg először a megújult Magyar Konyha, s a kezdetektől nagy hangsúlyt helyeztek a termelők bemutatására.

Az elmúlt 10 évben a Magyar Konyha minden lapszámában legalább két termelőt bemutattak be, ennek eredménye a most megjelent Top 100 termelő című kiadvány.

Kiemelte: arra buzdítják az olvasókat, hogy keressék fel a termelőket, hiszen többek között a mangalicásokhoz, szörpösökhöz, sajtosokhoz, ecet- és mustárkészítőkhöz személyesen is el lehet menni. A kiadványban arról is található információ, hogy hol, melyik piacon, boltban lehet megvásárolni ezeket a termékeket vagy hogyan lehet megrendelni azokat.

A Top 100 kiadvány nem rangsort akar kialakítani, a kategóriákon – nagyobb élelmiszercsoportokon – belül igyekeztek minél színesebb palettát bemutatni – fűzte hozzá a felelős szerkesztő.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!