lakberendezés

2021.02.20. 13:15

Ezzel a 8 színnel izgalmasabb lehet a konyhánk

A konyha kialakításakor legalább annyira fontos a megfelelő szín kiválasztása, mint hogy milyen hátlap, munkapult vagy csap kerül ebbe a helyiségbe. Íme néhány friss és inspiráló árnyalat, amely tökéletesen mutathat itt.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Lágy zöld

A kéket, szürkét és némi zöldet is magába foglaló árnyalat napszaktól függően változtatja arcát: másképp mutat a reggeli napsütésben, és megint másként az esti fényeknél. Ez az időtlen, finom tónus valamennyi stílushoz jól illik – írja a Lakáskultúra.

Sötétkék

A karakteresebb színek kedvelőinek nyújt izgalmas alternatívát a kék sötétebb árnyalata, amely tökéletesen mutat fával, réz kiegészítőkkel, a fekete és a fehér klasszikus kombinációjával is.

Rózsaszín pír

Az év egyik legmeghatározóbb árnyalata a konyhában is színre lép. Az angolul ‘blush’-ként emlegetett halvány rózsaszín mutatós lehet bárhol, ahol addig csak fehéret tudtunk elképzelni.

Világosszürke

Sokoldalú és rengeteg módon variálható árnyalat a fehér és a szürke minden tulajdonságát magába foglaló világosszürke: kombináljuk metrócsempével és karakteres konyhai hátlappal!

Szellőkék

Ez a friss tónus mindenféle túlzás nélkül ad új színt a konyhánknak. Tökéletesen mutat fehérrel, gyönyörűen kiemeli a márvány szépségét.

Napsárga

Örök ragyogást hoz a konyhába ez a nagyon dinamikus árnyalat, amely különösen jól mutat retró, minimalista vagy eklektikus hangulatú terekben.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!