StartStop

2021.05.19. 15:00

Szujó Zoltánnal és újszerű közlekedési műsorral erősít a HírTV

StartStop címmel egy olyan, jövőbe mutató technológiákat bemutató közlekedési műsor érkezik a csatornára, amely eddig még nem volt látható Magyarországon, a házigazdája pedig Szujó Zoltán lesz.

A szombatonként képernyőre kerülő StartStop merőben más lesz a televíziókban eddig megszokott autós és közlekedési műsoroknál. A műsor tartalmi gerincét képezik az iparág hírei, a legújabb technológiák bemutatása, az autós és kötött pályás utazás újdonságai, a közösségi közlekedés robbanásszerű fejlődése, az autós-motoros technikai sportok kulisszatitkai, a földi-vízi-légi elektromos járművek növekvő népszerűsége vagy éppen az űrutazás hamarosan civilek számára is elérhető világa.

– Szívesen mondtam igent a felkérésnek, hiszen közel áll hozzám a közlekedés és az autósportok világa. Ugyanakkor nem szerettünk volna egy újabb autós műsort készíteni, hanem sokkal

izgalmasabbnak tartottuk, hogy megmutassunk mindent amely manapság közlekedés témakörben a világban történik.

Az autóipar drámai mértékű átalakulása mellett rengeteg olyan technológia és újítás lát napvilágot, amelyek alapvetően fogják meghatározni, hogy akár már a közeljövőben is hogyan jutunk el A-ból B-be – mondta el Szujó Zoltán, a StartStop műsorvezetője.

A StartStop alkotóinak célja, hogy a közönség számára érthetően és kézzelfoghatóan mutassanak be mindent, amely az emberek és világ közlekedésére hatással lehet a jövőben. Az egyéni és tömegközlekedés gyökeres átalakulásával, ezen keresztül a környezettudatosság egyre nagyobb térnyerésével rengeteg téma kínálkozik, amelyről érdemes tájékoztatni és tájékozódni.

– Örömmel tölt el bennünket, hogy ebben az évben a Svenk című mozis magazin után

már a második olyan műsort indíthatjuk el csatornánkon, amely szórakoztatva tájékoztathatja a közönséget.

Nagyon izgalmasnak tartjuk, hogy a nézőinket egy olyan, éppen a saját technológiai forradalmát élő világról tájékoztathatjuk, mint a közlekedés. Az egész iparág mozgásban van, egy új korszak születésének lehetünk tanúi és nagyon izgalmas feladatnak tartjuk, hogy erről Magyarországon elsőként számolhatunk be hétről-hétre. Külön öröm számunkra, hogy ezt egy olyan népszerű, felkészült és a témakörben elismert műsorvezető segítségével tehetjük meg, mint Szujó Zoltán – nyilatkozta Gajdics Ottó, a HírTV tartalmi igazgatója.

A StartStop hetente szombatonként jelentkezik, az első adás június 5-én 13:05-től látható a HírTV-n. A tévéműsor gyártója a Hung-Ister Zrt., a szakmai együttműködő partnere az Auto-Motor.

Szujó Zoltán

Tanító diplomát szerzett, kosárlabda edzőként és német tanárként végzett, majd gyakornokként kezdte tévés pályafutását a Magyar Televízióban. Sportújságíróként kereskedelmi és közszolgálati közegben is a Formula-1 futamok közvetítésével országos ismertségre tett szert. Számtalan műfajban kipróbálta már magát, kezdve a reggeli műsorvezetéstől, a sportiporteri és szakkomentátori feladatokon keresztül egészen az olimpiai közvetítésekig. Házas, két lánya van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!