szépségverseny

2019.01.08. 16:28

Jelentkezz a szépségversenyre! 3 millió forint nyereményért, 3 fordulóban versenyeznek a Tündérszépek – várjuk a hölgyek jelentkezését!

13 megyében, három fordulóban, hárommillió forint nyereményért versenyeznek a Tündérszépek.

Izgalmas és esztétikus vállalkozással kezdődik az új év az ország 13 megyéjében, ahol háromfordulós szépségversenyen keresik az egyes megyék, régiók, majd a 13 megye Tündérszépét.

A megyei napilapok és hírportálok elsőként a megye legszebb hölgyeit szeretnénk megtalálni olvasóik segítségével. Ezért először is arra kérik Önöket, hogy jelentkezzenek – vagy biztassák jelentkezésre tündérszép ismerőseiket.

A megyei fordulóból a közönség szavazataival három, a zsűri pedig egy hölgyet juttat tovább a regionális megmérettetésre. Innen szintén az olvasói voksok és egy elismert szakemberekből álló zsűri ítélete alapján léphetnek a legszebbek az országos porondra.

A dicsőségen túl minden fordulóban értékes nyeremények illetik meg a legjobban szereplő hölgyeket, összesen 3 millió forint értékben.

A Tündérszépek versenyére 16 és 29 év közötti, az alábbi megyékben élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek jelentkezését várják február 10-ig. Jelentkezés és további részletek az alábbi hivatkozásokra kattintva érhető el.

  • Bács-Kiskun: www.baon.hu/tunderszepek
  • Jász-Nagykun-Szolnok: www.szoljon.hu/tunderszepek
  • Komárom-Esztergom: www.kemma.hu/tunderszepek
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!