tündérszépek 2020

2019.10.10. 14:00

A kevesebb néha több, erre figyeljenek a versenyzők

Számos bátor jelentkező indult el azon a különleges úton, amelyet a Tündérszépek verseny kínál. Noha közeledik a nevezési határidő vége, még mindig van lehetőség néhány kattintással belevágni egy izgalmas kalandba! Arról, hogyan érdemes megválasztani a tökéletes ruhadarabokat egy fotózásra, a szolnoki kötődésű Fink Evelin divattervező oszt meg néhány gondolatot. Emellett hasznos tanácsokkal látja el a leendő versenyezőket.

Szabó Lilla Laura

Forrás: Beküldött fotó

Fotó: Evelin

– Milyen ruhákat célszerű a lányoknak viselni a fotózáson?

– Olyan darabokat válasszanak, amelyekkel azonosulni tudnak, és csodásan érezik bennük magukat. Ha még ehhez a megfelelő smink, frizura és kiegészítők párosulnak biztos, hogy meglesz az a magabiztosság, amely elengedhetetlen egy fotózáson.

Fink Evelin
Fotó: Beküldött fotó

– Milyen szempontok alapján válasszák ki a stílusuknak megfelelő ruhákat?

– Minden egyes lány szép és csinos, aki ilyen versenyre jelentkezik, amiért nyilván tenniük kellett és kell. Valamivel ki kell tűnni, a legfontosabb a magabiztosság és a kisugárzás, ezt egy jól választott ruhával tovább tudják fokozni. Javaslom, hogy ne akarjanak teljesen másképp kinézni, mint szoktak, törekedjenek a legízlésesebb megjelenésre.

– Bár tény, hogy egy nő száz százalékosan soha sem elégedett magával, ezt a munkám során folyamatosan tapasztalom. Ha mégis lenne olyan terület, testrész amellyel elégedetlenek, akkor arra kell törekedni, hogy erről eltereljék a figyelmet. Azt hangsúlyozzák ki amit szeretnek magukban.

Fotó: Beküldött fotó

Milyen további tanácsai vannak a Tündérszépekre készülő lányoknak?

– Sokan esnek abba a hibába, hogy mindent meg akarnak egyszerre mutatni. Csak egy hajszál választja el, hogy egy szett sejtelmes legyen vagy közönséges. A kevesebb néha több! Coco Chanel örökbecsű mondása: a luxus és a szépség nem a gazdagságban és a pompában rejlik, hanem a közönséges tilalmában.

– És ami még igazán fontos: Lelkesedjenek! A nőt a lelkesedés avatja széppé. Minden mozdulatukban legyen valami egyedülálló, személyes és utánozhatatlan. Ami pedig szintén elengedhetetlen tanács: Te hord a ruhádat és ne a ruha hordjon téged!

Ha felbátorodtál, és úgy döntöttél, szeretnél részt venni a Tündérszépek által nyújtott életre szóló élményben, irány szépségversenyünk weboldala és jelentkezz! Add meg magadnak a lehetőséget, hogy idén a te fejedre kerüljön a korona.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!