Szponzorált tartalom

2020.10.29. 09:39

A Stella segít, hogyan csempésszünk ünnepi ragyogást a mindennapokba

Bár még javában tart a színpompás ősz, amelynek hangulatához illő darabokat szintén bárki találhat a Stellánál, ám most a csillogásé a főszerep!

Forrás: Stella & Co.

Lassan, de biztosan érkeznek az ünnepek, amelynek fényei és ragyogása könnyen rabul ejtik az embert. Miért ne csempészhetnénk ebből egy kicsit a hétköznapokba is? Dr. Pazsa Kornélia, a Stella & Co. Gardróbjának tulajdonosa és stílustanácsadója tartogat néhány remek trükköt a tarsolyában.

– Igen, valóban! Érkeznek a csillogó darabok, amelyek között bárki megtalálja a szívének, stílusának kedves holmikat. Gyöngyök, kövek, flitterek, strasszok és színes szálak játéka vonul végig a szetteken – kezdte Kornélia. Kiemelte, egy különleges megoldás pedig éppen most kezd egyre nagyobb teret hódítani: a Lurex szállal átszőtt ruhadarabokról van szó.

Fotó: Stella & Co.

– Ez a leheletvékony, jellemzően ezüst vagy aranyszál többnyire a kötött holmik új éke. A fonalakba dolgozzák bele, majd változatos kötésmintákkal készítik el a szebbnél szebb ruhákat. Az eredmény: éppen annyi csillogás, hogy észre lehessen venni, de ne legyen sok. Elegáns szettekben éppolyan jól mutat, mint lazább viselettel, például farmerrel – részletezte. Kiemelte, saját választékában főleg a hétköznap viselhető repertoárt gazdagította ilyen különleges darabokkal.

Fotó: Stella & Co.

– A kötött pulóver és a felsők hasznos társai a női gardróbnak. Ezzel a fényes megoldással pedig pillanatok alatt válthat az ember alkalmi megjelenésből laza stílusba, az ünnepi hatás és hangulat pedig mindkét esetben garantált – mondta. Kornélia arról szintén beszélt, hogy a ragyogó megoldás egyéb ruházati darabokon is végigvonul, így persze nála ugyanúgy akadnak feltűnőbb holmik.

Fotó: Stella & Co.

– Egy Lurex szoknya, vagy glitteres felső viszont már nagyon hangsúlyos, kerülni kell a túlzásokat. Tehát két vagy több ilyen darabot, ha lehet, ne viseljünk egyszerre. Egyébként is úgy érdemes kiemelni a különlegesen ragyogó holmikat, ha egyszerű kiegészítőkkel kombináljuk – javasolta a stílusszakértő. Persze a tündöklésen túl a klasszikus finomságok kedvelőinek sem kell csalódniuk.

Fotó: Stella & Co.

– Azt hiszem a tyúklábminta is igazi aduász, ennek megfelelően ilyen stílusú felsőkkel szintén készülök, változatos színekben – árulta el. Kornélia hozzátette, az utóbbi években egyébként nagy változáson mentek át a klasszikus értelemben vett pulóverek.

Fotó: Stella & Co.

– Én magam nem is kifejezetten szeretem ezt a kifejezést. A „közhiedelem” szerint ugyanis ez általában egy laza, könnyed viseletet takar, amelyben sportolni indul az ember, vagy az otthon kényelmében viseli. Manapság viszont ezerféle stílusban készülnek a különlegesebbnél különlegesebb darabok – magyarázta. Kiemelt még egy holmit, amely az ősz és tél közkedvelt kelléke, számtalan változatban létezik és valóban „öltöztet”.

Fotó: Stella & Co.

– Egy jó sállal szinte nem lehet mellélőni! Ráadásul most ebből is számtalan, ezüstöt szállal átszőtt árnyalatom van. Az ünnepekhez közeledve ajándékötletnek sem utolsó, aki pedig egyéb holmiban nem meri bevállalni a csillogást, egy sállal a komfortzónáján belül maradhat. Bár szerintem a kísérletezés igen jót tesz a stílusnak, örömmel várok bárkit, aki egy kicsit túlmerészkedne a határain – mondta mosolyogva.

Kettő az egyben darab, avagy az igazi Jolly Joker

Kornélia elárulta a Stella and Co. Gardróbjának indulása óta minden szezonban hoz egy különleges sálat.

– Műszőrmés darab, a csavar pedig abban áll, hogy ez a rész eltávolítható, így tulajdonképpen rögtön két, eltérő stílusú sál gazdagítja a szetteket. Többféle színben kapható, a vásárlóim egyszerűen imádják, ráadásul gyakori meglepetés a fa alatt is – mondta.

Fotó: Stella & Co.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!