napszarvas

2018.08.20. 13:59

Az ősi kultúrák ma is időszerű tanításai várják az érdeklődőket

Idén is megtartják a Tudásőrök Nemzetközi Találkozóját a Gerecse hegységben.

Az első három év sikere után 2018-ban is megrendezésre kerül a Napszarvas, a Tudásőrzők Nemzetközi Találkozója. Hazai és külhoni szellemi vezetők, szertartás vezetők, tanítók és tudósok, kutatók, zenészek hozzák el és osztják meg tudásukat előadások, szertartások keretében.

Számtalan alkalom lesz tanulásra, fejlődésre, az ismeretek tágítására az ősi kultúrák ma is időszerű, bölcs tanításai által. Az immár öt napra bővülő rendezvény eseményekben gazdag, igen sűrű lesz.

Fotó: sundeer.hu

Érkeznek Peruból, Mexikóból, Surinameból, Ausztriából, Írországból, Indiából, Németországból, Új-Zélandról, Törökországból, az Egyesült Államokból, Kanadából, Mongóliából, Ausztráliából, Hollandiából és itthonról is tanítók. Szavaikat tolmácsok fordítják, így mindenki értheti őket. Napi 15-20 esemény közül lehet választani (szertartások, tanítások, előadások és koncertek).

A helyszínen a szállás 75 főnek házakban, a többieknek saját sátorban lehetséges. Étkezés megoldott, különböző formákban és igények szerint.

A rendezvény célja a tiszta szellemiség, a világot előre vivő szerves kultúrák megismertetése.

A szállásról, étkezésről való ismereteket, a jegyvásárlási lehetőségeket, és a részletes programot az alábbi link alatt olvashatják.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Borítókép: sundeer.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!