Eric, az angolna picit másképp

2018.07.03. 22:33

Egy középkorú férfi szinkronúszni kezd, és megváltozik az élete (videó)

A nyár egyik legmókásabb filmje lehet a Férfiak fecskében.

Medence és Eric is van benne, mi az? Nem, most nem Ericre, az angolnára, vagyis Eric Moussambani egyenlítő-guineai olimpikon úszóra és Knézy Jenő legendás kommentárjára gondolunk, hanem egy derűs mozifilmre, ami igazi, nyári csobbanós szórakozást ígér.

A film története egyszerű, ám korántsem hétköznapi, a forgalmazó így foglalja össze az ismertetőben: Eric, a londoni könyvelő egyre kiábrándultabban éli unalmas és örömtelen életét. Egy nap azonban rádöbben: csak akkor lehet újra boldog, ha sikerül visszahódítania feleségét. A megoldáshoz vezető úton váratlanul és szinte akarata ellenére egy férfiakból álló szinkronúszócsapatban találja magát. A milánói világbajnokságra készülő, sokszínű társaság testvérként fogadja be Ericet, és miközben a „piramis” és „virág” figurákat gyakorolják edzőjük, a tűzrőlpattant Susan vezetésével, együtt segítik új barátjukat a boldogság felé vezető úton.

Az eredeti, angol nyelven Swimming with Men címet viselő vígjátékot a Cirko Film forgalmazza, július 12-től látható a mozikban magyar felirattal.

A borítókép forrása: cirkofilm.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!