a szépségért mindent

2017.08.23. 17:24

A fekete maszk titka – ártalmas vagy csodafegyver?

Néhány hónappal ezelőtt terjedt el Magyarországon ez a „csodaszernek” nevezett arckrém. Sokan azonban állítják: hosszú távon nem ajánlatos használni.

Szinte minden nő vágyik rá, hogy bőre olyan makulátlan legyen, akár a filmsztároké – photoshop ide vagy oda -, ez nem lényeges. A hölgyek be is vetnek enne érdekében jó néhány csodafegyvert; például a fekete maszkot, amely a legújabb sláger a piacon.

„Rettegjenek a mitesszerek! Még csak pár napja voltál kozmetikusnál, de az arcod megint tiszta mitesszer? Itt a megoldás – a fekete arcmaszk gyakorlatilag kiszippantja a mitesszereket és szennyeződéseket arcbőrödből! Pattanások, zsíros bőr kezelésére is kiváló.”

- áll az egyik hirdetésben, és valljuk be, ez rendkívül csábító ajánlat, ráadásul nem is túl horrorisztikus az ára. Így történt, hogy e sorok írója is kipróbálta, és valóban megtapasztalta a maszk meglepően gyors hatását.

Ám most egy kissé ijesztő hír terjed erről a készítményről a neten: egyesek azt állítják, hogy hosszú távon igazából káros, gyakorlatilag „megnyúzzuk” önmagunkat, és nem a pórusainkat tisztítjuk. Sőt ilyen vélemény is olvasható:

„Megkínlódtam a szépségért, olyan érzés volt, mintha ragasztót téptem volna le az arcomról. Úgy éreztem, hogy a pihéket tépte ki, és sajnos pár hét múlva sötét szőrszálak nőttek az államon.”

Egyszóval jelen pillanatban erősen megoszlanak a vélemények, így kézenfekvő a kérdés: Ön kipróbálta?

Ha igen, szívesen várjuk kommentben a tapasztalatait, ezzel is segítve a nőket a döntésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!