Örökifjú

2017.08.06. 15:00

Ha ezeket kipróbálja, 10 évet is letagadhat!

A szépség nem feltétlenül korfüggő. A titok nyitja a helyes bőr- és hajápolás, illetve a hozzánk illő smink. Próbálja ki a profik szépségápolási trükkjeit.

A ráncok feltöltése

A hialuronsav egy olyan bőrazonos anyag, amellyel hatékonyan veheti fel a harcot a öregedés látható jeleivel szemben, hiszen csökkenti a ráncokat, és feszesít is. Próbálja ki ezeket a hatóanyagot tartalmazó ráncfeltöltő és feszességet adó éjszakai, valamint nappali arckrémeket.

Dúsabb és erősebb haj

A selymes fényű haj fiatalságot sugall. Hajfényspray-vel azonnal elérheti a kívánt hatást, csak a frizurájára kell fújnia belőle. Rendszeres használatával dúsabbá és erősebbé válnak a tincsei. A következő pakolás is csodát tesz a hajjal: 1 db tojássárgáját, 3 evőkanál jojobaolajat és 1 teáskanál citromlevet keverjen össze, 10 percig hagyja hatni, majd alaposan öblítse le a tincseiről.

Igéző tekintet

A szem alatti sötét karikák eltüntetését szolgálják a puha fedőstiftek. A korrektort a szem külső és a belső sarkánál is bátran használhatja. A megfelelő szemceruzával gyönyörűen kiemelheti a tekintetét. A barna jobb, mint a fekete, mivel lágyabb hatás érhető el vele. Alul és felül is keretezheti vele a szemét, majd egy kicsit satírozza el a kontúrt.

A szemhéjpúder legyen inkább matt. A fénylő, csillogó részecskék megülhetnek a ráncokban, így még jobban kiemelhetik azokat. Így készül a közkedvelt füstös smink:

Szépségital

Rá van írva az arcára a feszültség és a stressz? Ilyenkor jó szolgálatot tehet egy expressz arcmaszk. Emellett oldjon fel 1 db magnéziumos pezsgőtablettát 1 nagy pohár vízben, és igya meg. Ez az ásványi anyag erősíti az idegrendszert, így könnyebben ellazulhat, ami az arcvonásain is meglátszik majd.

Csábító ajkak

A szájfénytől azonnal teltebbnek tűnnek majd az ajkai. Válasszon olyat, amely táplál, és hosszan tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!