probléma

2019.03.20. 16:15

Hét hatalmas mozdonnyi hulladékot szállíttatott el a MÁV

Sokan illegális szemétlerakónak használják a vasúti területeket.

Budapest, 2017. július 13. A Nyugati pályaudvar csarnokának panorámaképe utasokkal. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA / Bizományosi: Róka László

A MÁV több mint 584 tonnányi illegálisan lerakott hulladékot területeiről eddig idén – tájékoztatott a vasúttársaság kommunikációs igazgatósága szerdán.

A közlemény szerint a Budapest közigazgatási határain belüli vasúti területekről megközelítőleg 342,5 tonna, vidéki MÁV-területekről pedig 241,5 tonna jogszerűtlenül elhelyezett szemetet vitetett el a vasúttársaság.

A szemét mennyiségének érzékeltetésére hozzátették: hét hatalmas mozdonynak megfelelő tömegű hulladékot gyűjtöttek össze.

Borítókép: a Nyugati Pályaudvar 2017 nyarán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!