arcra fel!

2017.08.20. 15:50

Így csináljon bőrradírt házilag – olcsó és hatásos

Van, hogy rengeteg pénzt költünk egy-egy drága kozmetikumra, aztán csak mérgelődünk, hogy a „nagyi módszere” mennyivel jobb és persze olcsóbb volt.

A drogériák polcain se szeri, se száma a különböző bőrradíroknak, hámlasztó hatású csodaszereknek – egyszóval kínálatból nincs hiány, csak győzzön az ember lánya választani. Van, aki erre esküszik, van, aki arra, és olyan is előfordul, hogy drága pénzen megveszünk valamit – aztán öröm helyett marad az üröm.

Elkeseredve elajándékozzuk vagy a szemétben végzi, ez már édes mindegy, de egy biztos, a „nagyi módszerét” nem árt ilyenkor bedobni. Nemcsak a bőrünknek tesz jót, de a pénztárcánknak is!

Jöjjön tehát az egyik leghatásosabb házi bőrradír, amelyet nem csupán az arcra, de a dekoltázsra, sőt az egész testre is lehet alkalmazni.

Só és cukor – nemcsak az ételek alapanyagai

A pakoláshoz mindössze egy teáskanál cukorra van szükségünk, ezt kell elkeverni kefírben vagy joghurtban. Míg a konyhában finoman szólva sem ajánlatos a cukor helyett sót használni, addig a fürdőszobában ez teljesen helyénvaló; tehát, ha épp nincs otthon cukor, nyugodtan használhatjuk a másik legfontosabb ételízesítőt. Ráadásul a sónak pórusösszehúzó hatása is van, így kettős eredményt érhetünk. Felkenés után arra kell odafigyelni, hogy finom, körkörös mozdulatokkal vigyük fel az orcákra, nyakra vagy éppen a dekoltázsra, majd langyos, de inkább hideg vízzel mossuk le.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!