tavaszi testkontúrjavítás

2020.06.03. 12:30

Így feszesítse a bőrét!

A nyár előtti időszak legnépszerűbb kozmetikumai a cellulitkrémek, amelyek különféle hatóanyagaiknak köszönhetően beindítják a mikrokeringést, a zsírégetést, illetve gátolják a zsír lerakódását.

Forrás: Shutterstock

Fontos, hogy a krémeket, géleket gyúró mozdulatokkal masszírozza a bőrébe! – figyelmeztet a Vasárnap Reggel cikke. Egyes termékeket speciális masszírozófejjel is ellátnak a hatékonyság növelése érdekében.

A testtekercselő (body wrapping) technikát a menstruációt követő 7. napon ideális elkezdeni, befejezni pedig a 23. napon.

A tekercselés előtt a kezelt felületet alaposan meg kell tisztítani, ezt követően leradírozni. A kötőszövet feszessé tételén kívül a kozmetikum hatóanyagai segítenek a szervezet salaktalanításában.

Válasszon fahéjjal, algákkal, esetleg kávéval, ananászkivonattal kombinált készítményeket. Felkenése után folpakkal tekerje körbe a kezelt területeket. A kezelés hatékonysága növelhető, ha betakarózik, és megpróbál pihenni. Az időtartama 45-60 perc. Már az első alaklom után is látványos eredmény érhető el vele, ismételni kétnaponta tanácsos. A tekercselést követően célszerű egy órát várni a tusolással.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!