Praktika

2020.01.20. 22:27

Így tervezze meg a hetét!

Teendők a hét minden napjára.

Forrás: Pixabay

Amit az egyik nap könnyedén elvégezhet, az másnap akár órákig is eltarthat

olvasható a Vasárnap Reggel legutóbbi számában.

Hétfő: orvosi vizit

Az orvosi rendelők tömve vannak páciensekkel... Ha teheti, ne ilyenkor keresse fel a háziorvosát. Amennyiben rosszul érzi magát, vegyen ki egy szabadnapot! Ha nem múlik a betegség, másnap írassa ki magát!

Kedd: reklamáció

Ezen a napon a legnagyobb a nyugalom az üzletekben. Itt az alkalom, hogy ha szükséges, reklamáljon a hibás termék, rossz méret miatt, ilyenkor az eladók is nyugodtabbak, megértőbbek.

Szerda: bevásárlás

Nagyra értékeli a friss árukat? Akkor haladéktalanul ragadjon meg egy bevásárlókocsit, ugyanis sok üzletbe a hét közepén érkezik meg a friss áru!

Csütörtök: banki teendők

Ha a hét elején nem volt ideje a pénzügyeivel foglalkozni, akkor még csütörtökön tegye meg, pénteken ugyanis a legtöbb bankfiók rövidített nyitvatartással várja az ügyfeleket.

Péntek: szépségnap

Mielőtt dolgozni indul, gyorsan takarítsa ki a konyhát vagy a fürdőt, hogy a hétvégén nyugodtan pihenhessen. Este pedig vegyen egy kellemes fürdőt.

Szombat: izommunka

Délután iktasson be egy kis sportot. 15 óra felé az izomzat teljesítőképessége különösen jó, ez az időszak a legjobb az erőkifejtést igénylő mozgáshoz.

Vasárnap: forró ölelések

Mivel a hét utolsó napján nincs rohanás, kisebb a stressz, ezért a vasárnap a legmegfelelőbb arra, hogy összebújjon a kedvesével, vagy olvasgasson az ágyban.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!