Drónfelvétel

2019.12.13. 10:10

Látványos videóval buzdít adakozásra az Ökumenikus Segélyszervezet

Mintegy 400 korcsolyázó diák formázta meg a 1353-as adományvonal számjegyeit a műjégen.

Diákok az Ökumenikus Segélyszervezet adományvonalának számát formálják a Városligeti Műjégpályán

Forrás: MÖS

Fotó: Fekete Dániel

A Városligeti Műjégpályán megvalósított akcióval a rászorulók megsegítésének fontosságára hívta fel a figyelmet a sztárokkal kiegészült gyerekcsapat. A drónnal felvett, látványos élőkép megformálásába bekapcsolódott Kovács Koko István olimpiai és világbajnok ökölvívó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, illetve olyan ismert önkéntesek, mint Katus Attila sportaerobik-világbajnok és életmódtanácsadó, Rátonyi Kriszta és Iszak Eszter műsorvezetők.

[video width="1920" height="1080" mp4="https://kpi.mediaworks.hu/wp-content/uploads/2019/12/Dron1353MujegpalyaMOS120191211.mp4"][/video]

 

A nagyszabású akció kapcsolódik az ország legnagyobb ünnepi összefogásához, az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség elnevezésű országos adventi pénzadománygyűjtéséhez, amelynek céljait a 1353-as adományvonalon, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni. A hívásokból valódi segítség lesz, például egy élelmiszercsomag ára az adományvonalra indított 40 hívásból jön össze.

Az akcióban a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium, a Liszt Ferenc Általános Iskola, a Török Flóris Általános Iskola és a Testnevelési Egyetem diákjai vettek részt. Az esemény része volt a Budapest Európa Sportfővárosa rendezvénysorozatnak, amelynek karitatív partnere az Ökumenikus Segélyszervezet.

Borítókép: Diákok az Ökumenikus Segélyszervezet adományvonalának számát formálják a Városligeti Műjégpályán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!