Járvány

2020.04.24. 11:01

Most már biztos, hogy elmarad az idei Gourmet Fesztivál

Az előre megváltott jegyek árát visszautalják a szervezők.

Budapest, 2015. május 21. Mangalicafej a Gourmet fesztiválon Budapesten, a Millenáris Parkban 2015. május 21-én. A rendezvény a hazai gasztronómia legjavát kínálja május 21. és 24. között. MTI Fotó: Kallos Bea

Forrás: MTI / Kallos Bea

Fotó: Kallos Bea

A hazai gasztronómia legnagyobb seregszemléjét idén már biztos, hogy nem rendezik meg. A Gourmet Fesztivál azonban jövőre igyekszik kárpótolni a kulinária szerelmeseit.

Figyelembe véve a kormány intézkedéseit, valamint a hatóságokkal és a partnereinkkel folytatott egyeztetések eredményeit, arra jutottunk, hogy idén sajnos egy későbbi időpontban sem tudjuk megrendezni az Electrolux Gourmet Fesztivált

– mondta Nemes Richárd, a fesztivál főszervezője.

A biztonság mindig az első, ezért a hazai és nemzetközi fejleményeket szem előtt tartva hoztuk meg ezt a nehéz döntést, amellyel felelősséget vállalhatunk látogatóinkért – tette hozzá a főszervező, aki elmondta, hogy megvásárolt belépőjegyek árát – a banki átutalások függvényében – 30 napon belül visszautalják a vásárláshoz használt bankkártyához ill. SZÉP-kártyához tartozó számlaszámra.

Borítókép: életkép a 2015-ös fesztiválról

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!