szavazásértékelés

2020.04.02. 10:36

Otthonról dolgozó olvasóink szabadidőruhában tevékenykednek

Arra voltunk kíváncsiak, hogyan élik meg voksolóink a megváltozott munkakörülményeket.

Forrás: Shutterstock

Legutóbbi szavazásunk kapcsán azt firtattuk, hogy otthonról dolgozó olvasóink miként kezdik a napot, mennyire gondolják úgy, hogy a munkavégzésnek ugyanolyannak kell lennie, akár a hálószobából, akár a munkahelyről végzik azt.

Voksolóink 23%-a a kényelmet részesíti előnyben: szabadidőruhába bújnak, és már a számítógép előtt reggeliznek tettre készen, és ami nagyon fontos, praktikus öltözékben, ami a komfort szempontjából elsődleges.

Egyaránt 5-5%-on végzett két, egymástól merőben más viselkedést feltételező kérdésünkre adott válasz. Válaszadóink egyik része otthon is rendszeretőnek tűnik, vagyis a napi rutint részesíti előnyben. Ha esik, ha fúj, öltönybe-kiskosztümbe bújik, úgy viselkedik, mintha a munkahelyén lenne.

A másik, szintén 5%-ot elért tábornál aztán bármi is jöhet, pizsamában marad, lenyúl az ágy mellé a laptopért, s kezdődhet a nyolc óra munka.

A válaszadók 67%-a nem tud otthonról munkát végezni. Ők nyilvánvalóan az egészségügyben, a kereskedelemben vagy más olyan ágazatban dolgoznak, ahol elengedhetetlen a személyes jelenlét. Kívánunk nekik sok erőt, kitartást, szeretnénk ha tudnák, hálásak vagyunk nekik.

[eweb-voting id="2278035"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!