Két keréken száguld

2017.07.10. 13:13

Sebestyén Peti a Hungaroringen tesztelte motorját

A Sport&Events Management által képviselt SSP Hungary by Pedercini Racing Team versenyzője, Sebestyén Peti #56 a Hungaroring forró aszfaltján tesztelte motorját versenysorozatának nyári szünetében. A Superbike Világbajnokság Supersport kategóriájának európai futamain induló versenyző a szezon felénél tart, 5 versennyel a háta mögött új kategóriájában. Az előtte álló másfél hónapos nyári “pihenő” alatt is folyamatos terhelés alatt lesz.

A csapat főnöke, Várnai Andrea elmondta: – A sorozatban erős és kiélezett verseny van, az előttünk álló szünetben is folyamatosan dolgozni kell, hogy a kitűzött idei célt elérjük, a pontokat begyűjtsük. Petinek megterveztük erre az időszakra is az összetett edzéstervét, erőnléti edzésekkel, a lehető legtöbb pályamotorozással, így a Hungaroringre még visszatérünk ebben az időszakban. Peti nagyon szereti kisebb pályákon is kisebb motorokkal a technikát és a fizikai erőnlétet fejleszteni, erre is folyamatosan lesz lehetősége és mindezek mellett a motocrosst sem hagyja ki – részletezte Várnai Andrea.

Elégedett a csapat

- Ez a tesztnap a versenymotor beállításairól szólt. Nagyon elégedett vagyok, mert olyan beállításokat is ki tudtunk próbálni, amelyekre egy-egy verseny előtti edzésnapokon nincs lehetőség és idő. Az nagyon meggyőző volt számunkra, amikor a világbajnok Talmácsi Gábor is ugyanolyan tanácsokkal látta el versenyzőnket a motor beállításaihoz, amilyenekre ő is be szerette volna állíttatni. Hasznos napot zártunk, büszke vagyok a csapatra – részletezte a csapatfőnök.

További részletek az automotor.hu oldalán

Címkék#verseny

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!