szenvedélyes mozgás

2017.09.09. 17:00

Zumba, zumba, zumba, szexbomba – így lesz Önből lepedőakrobata

A mozgás fitten tart, és ha hiszi, ha nem, a szerelmi életére is hatással van. Kíváncsi rá, melyik mozgásformával javíthat az ágybeli teljesítményén?

Pilates-torna

Az edzés során a has, a hát és a medencerész izomzatának erősítése áll a középpontban. Ezzel a mozgásformával elsősorban a mélyizmokat dolgoztathatja meg, hogy feszes, szálkás legyen a teste. Az elvégzett gyakorlatoknak köszönhetően nemcsak a kondija, de a közérzete is jobb lesz.

Eredmény: A Pilatesnek köszönhetően tudatosabban használhatja az izmait, így Ön és a partnere is jobban fogja élvezni a szexet.

Jóga

Segít a stresszoldásban, és új energiákkal tölti fel a testet. A jógapózokat kombinálhatja meditációs gyakorlatokkal, amelyek egyrészt erősítik a lelket és a szellemet, másrészt növelik az öntudatosságát. A jóga elősegíti az oxigénfelvételt, javítja a vérkeringést.

Eredmény: Több energia = több szex, amely ráadásul a korábbinál sokkal intenzívebb lesz. A férfiakat is kitartóbbá teszi az ágyban, vegye hát rá a partnerét is a jógára, aztán irány az ágy.

Zumba

Egy latin-amerikai tánc, amit a hip-hoppal kereszteztek, így lett belőle új edzésforma! Forró ritmusok, ringó csípők. Az ember teljesen megfeledkezik arról, hogy egy fitneszstúdióban van. A gyors táncmozdulatok ösztönzik az anyagcserét, és fokozzák a nemi hormonok termelődését.

Eredmény: Egyetlen test sem marad mozdulatlan, ha a vérpezsdítő zene elindul, nem véletlenül csap át egyeseknél a zumbaedzés flörtbe. A lendületes és vidám órák során megfeledkezik a problémás testrészeiről, és később otthon is önfeledten, magabiztosabban adhatja át magát az élvezeteknek.

Rúdtánc

Manapság nagy divat a táncstúdiókban, mert az egész testet formában tartja. Kötelező kellékének és a ruházatnak köszönhetően eleve erotikus, de sok edző csábítási trükköket is beépít a tréningekbe.

Eredmény: A kecses mozgásnak köszönhetően a rúdtánc erősíti az ember öntudatát és nem mellékesen az önbizalmát is. Emellett az is biztos, hogy a párjának sem lesz kifogása az ellen, ha otthon előadja a magánszámát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!