ELISMERÉS

2017.11.16. 09:32

A hétköznapok munkásait díjazták Kunszenten

Pénteken tartották a városban Szent Márton napja tiszteletére a képviselő-testület ünnepi ülését, ahol Kunszentmárton védőszentjére emlékezve, elismerték azoknak a helybéli polgároknak és közösségeknek a munkáját, akik a város közösségi életében aktívan részt vesznek, életükkel, munkájukkal, cselekedeteikkel példaként állnak a többiek előtt.

E szerint Pro Urbe (A Városért) díj és emlékérem kitüntetésben részesült a Városi Polgárőr Egyesület, Pro Communitate Urbis (A Város Közösségéért) emlékérem kitüntetésben pedig Molnár Zsuzsanna Mária, Szőke Józsefné Bíró Erzsébet, Samu András.

Polgármesteri elismerést kapott Kovács Máté, a Jászapáti utcai Jószomszédok Közössége és a Kunszentmártoni Hagyományőrző és Nyugdíjas Egyesület – számolt be honlapunknak Wenner-Várkonyi Attila polgármester.

Ahogy az ünnepségen és utána is fogalmaztak a résztvevők: ezekkel a díjakkal azok munkáját köszönték meg, akik csendben, de nagy igyekezettel teszik dolgukat. Ahogy többen is hozzátették: ők a hétköznapok munkásai.

J. Zs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!