Foci-Eb 2021

2021.06.24. 11:08

Nem győzik dicsérni a magyar válogatottat külföldön

Az ESPN Twitter-oldalán méltatja a magyar labdarúgó-válogatottat, amely hősies küzdelemben búcsúzott az Európa-bajnokságtól.

A magyar csapat óriásit küzdött Németország ellen

Fotó: Szabó Miklós

Mint ismert, a magyar válogatott 2–2-es döntetlent játszott Németországgal az Eb-n, így nem jutott tovább a csoportjából. Marco Rossi együttese azonban minden futballt szerető ember dicséretét elnyerte.

Az ESPN Twitter-oldalán a hozzászólók közül többen is azt írják, hogy más csoportból továbbjutott volna a magyar együttes. Volt, aki megjegyezte, hogy a Copa Américát is megnyernék Szalaiék. Többen a nemzeti csapat védekezését méltatják, amelyről megjegyzik, világklasszis szinten működött. Egy kommentelő a legjobb „underdog”, azaz legesélytelenebb csapatnak tartja a mieinket, és reméli, hogy a katari világbajnokságon láthatja újra Gulácsiékat.

„Lehet, hogy Magyarország az utolsó helyen végzett az F-csoportban, de mindent beleadott mind a három mérkőzésén” – írja az ESPN Twitter-oldala.

Appreciation post for Hungary 🇭🇺

Might've finished last in Group F but gave it their all across all three matches pic.twitter.com/O02zXrXn9l

F-CSOPORT, 3. FORDULÓ

München, Allianz Aréna, 12 413 néző. Vezette: Karaszjov (orosz)

Németország: Neuer – Ginter (Volland, 82.), Hummels, Rüdiger – Kimmich, Gündogan (Goretzka, 58.), Kroos, Gosens (Musiala, 82.) – Havertz (Werner, 68.), Sané – Gnabry (Th. Müller, 68.). Szövetségi kapitány: Joachim Löw

Magyarország: Gulácsi – Nego, Botka, Orbán, Szalai A., Fiola (Nikolics, 88.) – Kleinheisler (Lovrencsics G., 88.), Nagy Á., Schäfer – Sallai R. (Schön, 75.), Szalai Á. (Varga K., 82.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi

Gólszerző: Havertz (66.), Goretzka (84.), ill. Szalai Á. (11.), Schäfer (68.)

Az Eb-vel kapcsolatos további tartalmak a Nemzeti Sport Online-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!