Keane nem érti, miért táncolt a brazilok mestere

A Manchester United korábbi játékosa, Roy Keane élesen bírálta a brazil válogatott szövetségi kapitányát, Titét, amiért táncra perdült az oldalvonal mellett a Dél-Korea elleni nyolcaddöntőben.

Szoljon.hu

Tite és a brazil focisták táncjelenete nem nyerte el Roy Keane tetszését

Forrás: AFP

Fotó: Nelson Almeida

„Szeretem a brazil csapat játékát nézni, de továbbra sem értem, hogyan táncolhat meccs közben egy edző, amikor a másik csapat mestere néhány méterre áll tőle. A futball a tiszteletről szól. Táncoljanak az öltözőben, vagy egy szórakozóhelyen, de ne a meccs közben” – idézte Keane bírálatát az Origo.

„Miért van rendben az, hogy a brazilok táncolnak a góljaik után? Ha minden játékos táncra perdülne gólöröm közben, három napos meccseket rendeznénk. Szerintem a Pro-licences edzőképzésen is az edzők tánctudását kéne felmérni, nem a taktikai ismereteiket” – szúrt oda még egyet a braziloknak a Manchester United korábbi középpályása.

Tite egyébként a meccs után elmondta, nem tiszteletlenségből perdült táncra, hanem azért, mert nagyon örült a gólnak és így próbálta megtalálni a közös hangot a játékosaival.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!