Kiderült, miért halt meg az ismert sportriporter, Grant Wahl

A szakember felesége árulta el az okot.

Szoljon.hu

Hatalmas kijelzőn emlékeztek meg a foci-vb-k egyik állandó résztvevőjéről

Forrás: AFP

Fotó: GABRIEL BOUYS

Az egész világ döbbenettel fogadta az ismert amerikai futballriporter, Grant Wahl halálának hírét. A szakember a katari labdarúgó-vb-n munka közben összeesett és meghalt. Nem sokkal korábban orvosnál járt, mert mellkasi fájdalmakra és nem múló fáradtságra panaszkodott. Felesége most elárulta, mi okozta a népszerű újságíró halálát – írja az Origo.

Grant Wahl felesége, dr. Celine Gounder a CBS reggeli műsorában mondta el, hogy egy aorta aneurizma megrepedt férje szervezetében, ez okozta a tragédiát.

„Valószínűleg évek óta veszélyben volt az aneurizma miatt, de valamiért éppen most következett be a katasztrófa” – mondta a feleség.

A Sports Illustrated munkatársa, aki szabadúszóként saját felületet is működtetett, a pénteki Argentína-Hollandia mérkőzésről tudósított, amikor rosszul lett, nem tudták megmenteni az életét. 48 éves volt, születésnapját is Katarban ünnepelte.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!