Friss hírek

2005.12.12. 15:51

Norbi letarolja Amerikát

Magyarország melléklettel jelent meg a legtekintélyesebb brit gazdasági napilap, a Financial Times mai száma. A lap szerzői igen alaposan körbejárják hazánk gazdasági, poltikai helyzetét, majd bemutatják a sikeres fiatal magyar üzletembert, aki "felforgatja a világot". És ez nem más, mint Schobert Norbert, a fitnessz-guru.

BAMA

A lap egész cikket szentel a Norbi-jelenségnek. "Teljesen hiteles, amit csinál. Mindig jól időzít. Rendkívüli tehetséggel veszi észre, mi az, ami eladható, azonnal reagál a piac változásaira", idézik az egyik magyarországi wellness-magazin főszerkesztőjét, akitől azt kérdezték, mi lehet Norbi sikerének a titka. Természetesen Norbi is megszólal az interjúban: elárulja a riporternek, hogy bár már sokmindent megvalósított abból, amit eltervezett, van még néhány ötlet a tarsolyában. Idehaza egészséges ételekre specializálódott gyorsétterem-láncot szeretne létrehozni, de a nagy álom Amerika. Pontosabban nem álom, hanem cél. Igazi üzletemberre jellemző önbizalommal azt mondja, biztos benne, hogy Update módszerével letarolja a világ legnagyobb életmód- és fitnessz-piacát. "Bár az Egyesült Államok a fitnessz bölcsője, nagyon sok ott a hamis termék és módszer. Ha én odamegyek az Update-tel, felforgatom a világot", jelenti ki öntudatosan. "Egy lelkes középeurópai fitnessz-guru fogja meghódítani Amerikát? Kicsit valószínűtlen. Bár, Kalifornia kormányzója biztosan hinne Norbinak", kommentálja a cikk szerzője Schobert Norbert magabiztos kijelentését, arra célozva, hogy Arnold Schwarzenegger is a kis középeurópai Ausztriából hódította meg a világot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!