Friss hírek

2006.01.05. 08:22

Alonso felbontotta szerződését Briatorével

Igazi bombaként robban nemrégiben a hír arról, hogy Fernando alonso, a Forma-1 világbajnoka szerződést kötött a McLarennel. Flavio Briatore akkor tagadta, hogy bármit is tudott volna ennek előkészítéséről.

BAMA

A spanyolok újdonsült világbajnoka további meglepetésekkel is tud szolgálni, írja a formula.hu portál. Immár hivatalos ugyanis, hogy a Renault csapatvezetője, és egyben az oviedói fiatalember eddigi menedzsere, Flavio Briatore és Fernando Alonso szerződést bontott egymással. Így már elképzelhető, hogy Briatore valóban semmit sem tudott védencének a McLaren csapatával való összejátszásáról.

 

[caption id="" align="aligncenter" width="320"] Fernando Alnso és Flavio Briatore itt még együtt örült a sikernek
[/caption]A világbajnok úgy döntött, hogy elég a százalékok fizetéséből, inkább maradjon csak a családban az általa megkeresett minden egyes "fillér", így ezentúl ügyeit édesapja kezeli majd. Briatore hiúságának valószínűleg nem kedvezett felfedezettjének árulása, de a hirtelen szakításból kifolyólag az Autosprint olasz hetilap szerint mintegy 10 millió euróval azért vigasztalódhat.

Flavio Briatore így legalább teljes erővel koncentrálhat legújabb pártfogoltja, Heikki Kovalainen pályafutására, illetve elgondolkodhat azon is, hogy megújítja-e majd 2006 végén lejáró szerződését a Renault-val. Egyesek szerint azonban a híres nőcsábász a Toyotánál folytatja karrierjét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!