Friss hírek

2006.01.12. 16:21

Kedvenc zenéinket játssza az új Levi's farmer

A patinás farmergyár is profitálni szeretne az MP3-as lejátszók óriási sikeréből. Az amerikai Levi's konszern vezetősége bejelentette, hogy legújabb farmermodelljükbe iPod-ot építenek be.

BAMA

A RedWire DLX névre keresztelt új modellen a tervezők két külön zsebet alakítottak ki. Az egyikbe már a konfekciógyárban beleépítik a lejátszó távírányítóját, a másikban pedig a készülék kap helyet. Robert Hanson, a Levi''s termékmenedzsere elmondta, hogy a farmer a távirányítón kívül tartalmazza a fülhallgatókat is, hogy zenerajongóknak ne kelljen a madzagokkal kínlódni, amikor farmerbe bújnak. A lejátszó egy vörös színű kábellel kapcsolódik a zsebhez - innen az új farmermodell neve (a redwire magyarul piros vezetéket jelent) -, amely olyan hosszú, hogy a nadrág viselője kényelmesen ki tudja venni a zsebéből a készüléket.

Az Apple számítástechnikai cég éppen e héten jelentette be, hogy olyan új iPod lejátszót hoz forgalomba, amely rádióadások vételére is alkalmas és távirányítóval van kiegészítve. Az Apple 2005 negyedik negyedévében egyébként rekord mennyiségű, 14 millió MP3-as lejátszót adott el, ami több mint háromszorosa az egy évvel korábban értékesített 4,5 millió készüléknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!