Friss hírek

2006.03.03. 15:52

Albert herceget megint apává tennék

Ismét jelentkezett valaki, aki azt állítja, hogy a monacói uralkodó az apja a gyermekének. Albert hercegnél kezd betelni a pohár: a Kaliforniában élő nő tíz hónapon belül a második, aki apává kívánja tenni.

BAMA

A héten a franciországi Voici magazinban jelent meg annak a tizennégy éves lánynak és anyjának a fotója, aki azt állítja, hogy a gyerek Albert hercegtől van. A lányt Jazmin Grace Grimaldinak hívják, vezetékneve tehát megegyezik Albert édesanyjáéval. Ez persze még nem bizonyíték, mert a kaliforniai törvények lehetővé teszik a szabad névválasztást, állítja a herceg ügyvédje, aki már kezdi megsokallni a hasonló ügyeket. A magazin közölt egy olyan fotót, ahol a kaliforniai nő együtt látható Alberttel, de a herceg azt állítja, nem volt kapcsolata vele. Az anya már 1993-ban is be akarta bizonyítani, hogy Albert a gyereke apja, de a herceg nem volt hajlandó és valamiért most sem akarja alávetni magát az apasági tesztnek. A kaliforniai nő ezért 13 évvel ezelőtt csak annyit tudott bebizonyítani, hogy a lánya nem az akkori élettársától született. Albert mindenestre be akarja perelni a francia lapot személyiségi jogainak megsértéséért.

Az amerikai anyát valószínűleg az bátoríthatta föl, hogy Albert tavaly elismerte a fekete bőrű togói stewardesstől származó kisfiát. Az apasági pereknek valószínűleg hamarosan az fog véget vetni, hogy a herceg a hírek szerint nősülni készül, és leendő párja, a délafrikai Charlene Witstock mindenfelé úgy nyilatkozik, legfőbb vágya, hogy minél több gyerekkel ajándékozza meg az uralkodót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!