Gazdaság

2014.03.26. 16:54

A helyiek véleményét is kikérik a főtér átalakításához

A város képviselő-testülete legutóbbi ülésén tárgyalta meg és fogadta el Jászkisér településközpont fejlesztésének koncepcióját.

B. Cs.

A terveket a tervezéssel megbízott cég képviselői mutatták be a testületi- és bizottsági tagoknak. A település vezetőségének elvárása volt, hogy a tervek egyrészt illeszkedjenek a városcentrum műemlék jellegű épületeihez, másrészt „fiatalos lendületet kapjon új elemekkel, látványos virágágyásokkal, utakkal” – állapítják meg a képviselők az elfogadott tervekről.


Mint azt Hajdú László polgármester elmondta, a tervezési folyamat lezárásához még szeretnék kikérni a lakosság véleményét, az észrevételeket pedig megpróbálják beilleszteni az elkészült anyagba.
A központ átalakításához kapcsolódó játszótér felújítás tervezését azonban már lezárták az összességében 12,7 millió forintos fejlesztés már engedélyes tervvel rendelkezik, ezt még idén májusig szeretnék megvalósítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!