JÁSZBOLDOGHÁZA

2017.07.27. 11:29

Három évtized után megújul a csarnokbelső

Ezekben a hetekben zajlik Jászboldogházán a tornacsarnok belső felújítása. A munkálatok részeként új sportpadlót kap a tornaterem, illetve rendbe teszik az épület vizesblokkját is.

Banka Csaba

Ez utóbbi rekonstrukció tartalmazza az akadálymentesített mellékhelyiség kialakítását is. A már kivitelezői szakaszban lévő munkálatokkal szeretnének végezni a tanév indítására, hogy az általános iskolába érkező diákoknak szeptemberben már komfortosabb környezetben tarthassák meg a tornaóráikat.

A település polgármestere, Szűcs Lajos elmondta, hogy a mintegy 19 millió forintba kerülő felújításra már nagy szükség volt, hiszen a tornaterem három évtizeddel ezelőtti átadása óta nagyobb felújítás nem zajlott a sportlétesítményben. Nem véletlen, hogy a belső munkálatok indításával párhuzamosan kezdtek tervet kidolgozni az épület teljes felújítására, amelyhez szintén pályázati támogatást remélnek a közeljövőben.

Az elképzelés szerint a tornacsarnok teljes külső homlokzatának rekonstrukcióját magában foglalná a felújítás.

Banka Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!