JÁSZIVÁNY

2017.07.21. 13:50

Még idén kezdenék a 40 milliós kivitelezést

Teljes egészében megújulhat a jásziványi polgármesteri hivatal, illetve a vele egy épületben található orvosi rendelő is. Tari András polgármester tájékoztatása szerint sikeres pályázatok támogatásával nyílt lehetőség a fejlesztések finanszírozására.

Összességében közel negyven­millió forintos költséggel elvégzik a hivatal energetikai felújítását. Ennek keretében a fűtési rendszer korszerűsítése mellett, a villamos energiára fordított költségek csökkentése érdekében napelemtáblákat szerelnek fel a tetőre. Hőszigetelést kap az épület, a födém, cserélik a nyílászárókat, rendbe teszik a homlokzatot.

Az orvosi rendelőben szintén cserélik a nyílás­zárókat, újraburkolják, festik a helyiségeket, illetve rendbe teszik a vizesblokkot is. A felújítás előkészítése megkezdődött. A polgármester reményét fejezte ki, hogy még ebben az évben elindulhat a kivitelezői munka.

Szintén előkészítő szakaszban van a térfigyelőkamera-­rendszer kiépítése. A szándékok szerint még idén a faluba bevezető összes úthoz térfigyelő kamera kerülhet.

Banka Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!