Ingatlanajánló

2021.06.19. 19:55

A hét ingatlana: a szürke számos árnyalata és egy modern szolnoki lakás!

Mindössze 18,99 millióért kínálják megvásárlásra a most következő, 49 nm-es, fiatalos, felújított ingatlant. Ha nem is rajong a szürke színért, a képek alapján az acélkékbe hajló árnyalatok kifejezetten barátságos hangulatot teremtenek. Lássuk, mit tud az eladó lakás!

Szoljon.hu

“Gyönyörűen felújított lakás a Szolnok belvárosában! Eladó Szolnokon, a Thököly úton egy 49 m2 -es, 2.em felújított lakás. A konyhában méretre készült konyhabútor, beépített villanysütő és gáz főzőlap van. A felújítás során, a konyhában és a fürdőszobában 3 rétegű Hevestherm ablakok, illetve 5 év garanciával rendelkező biztonsági bejárató ajtó lett beszerelve , a szobákban az ablakok szigetelésének cseréje és felújítása megtörtént.

A lakásban 32 amperes, kibővített elektromos hálózat van, 2 éve teljes körű víz és villany strang csere történt az egész társasházban. Fűtése és meleg víz ellátása: A szobákban konvektoros, a konyhában elektromos, kis fogyasztású német fali fűtőpanel, a fürdőszobában padlófűtés és elektromos törölköző szárító. A meleg vizet átfolyós melegítő biztosítja Társasház: 2 darab zárható, közös tároló áll rendelkezésre.Tartozik hozzá egy nagyméretű, zárt udvar Parkolás a ház előtt ingyenes.”

 

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!