ajánló

2021.08.07. 19:55

A hét ingatlana: egy belső kétszintes ház Szolnok belvárosában!

Nem lakás, ház keresi Szolnok közepén új lakóit! A 200 nm-es otthon vonzó, hangulatos tereibe nehéz nem beleszeretni. Ön ellent tud állni a vörös szín és az elegancia csábításának?

“Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Szolnokon eladásra kínálunk a belváros egyik közkedvelt utcájában egy 200 négyzetméteres, dupla komfortos, kiváló állapotú családi házat. A 2004-ben épült ház földszintjén található előtér, nappali, hálószoba, gardrób, konyha, fürdőszoba külön mellékhelyiséggel, háztartási helyiség, lépcsőtér, fűtött garázs és tároló. Az emeleti részen két hálószoba, fürdőszoba, gardrób és egy jelenleg stúdióként hasznosított szoba.

A családi ház fűtéséről és a melegvíz ellátásáról egy Buderus kazán gondoskodik, míg a nyári időszakban a napokban beszerelt klímával válik kellemessé a benti hőmérséklet. A belső tereket nagyon gondosan, igényesen alakították ki. Az ingatlan rendelkezik egy privát hátsó kiskerttel, melynek rengeteg előnye van. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!