Ingatlanajánló

2021.05.29. 07:00

A hét ingatlana: élet a tűz körül Szolnokon, belvárosi családi házban!

Hívogatóan barátságos és persze elegáns szolnoki otthonra bukkantunk az ingatlanbazar.hu oldalán. A 431 nm-es házban cserépkályha és kandalló körül is összegyűlhetünk. Hiába van papíron lassan nyár, egyelőre szívesen odaülnénk a tűzhöz!

Szoljon.hu

“Szolnokon eladásra kínálunk a belváros egyik frekventált utcájában egy 420 négyzetméteres, két vagy több generáció lakhatására alkalmas, dupla komfortos, kiváló állapotú családi házat. A Hold utcai ingatlan 2000-ben épült a kor prémium kategóriás építőanyagainak felhasználásával. Az épület alatt közel 20 négyzetméteres pince van, e fölött további három teljes szint található.

A földszinten kétállásos garázs, konyha, nappali, zuhanytálcás fürdőszoba és előszoba kapott helyet. A nappaliban, – ami hatalmas üvegfelülettel rendelkezik udvari kilátással- található egy csodálatos cserépkályha. A garázsból lehet lejutni a pincébe. A középső szinten vannak a hálószobák valamint dolgozó és fürdőszoba. A tetőtéri részen egy teljesen összkomfortos lakrész van kialakítva, ahol 3 szoba, konyha, fürdőszoba / háztartási helyiségként is funkcionál / és előszoba található. [...] A ház egyik különlegességét az udvarban megépített medence adja. [...]”

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!