ingatlanajánló

2021.07.10. 19:55

A hét ingatlana: íme a megye legdrágább albérlete!

Szolnokon, nagy teraszos, nívós lakás keresi bérlőjét! Lássuk, mennyibe kerül havonta az izgalmas otthon, és persze azt is, milyen ingatlanban élhetünk ezért!

Szoljon.hu

 

“Szolnoki ingatlaniroda bérlésre kínál egy 250 m2-es, jó terekkel rendelkező 4+2 szobás, első emeleti, bútorozott lakást Szolnokon a belváros közelében. A kiadó szolnoki lakás jellemzői:- 250 m2-es, nappali +5 hálószobás lakás plusz 65 m2-es terasz- hatalmas terek jellemzik- a nappali-étkező tágas, közel 65 m2-es, napfényben úszik- a nappaliból és két hálószobából nyílik a járólappal burkolt, déli fekvésű, 58 m2-es terasz- tágas konyha és kamra- dupla komfortos- a téli hideg hónapokban cirkófűtés biztosítja a kellemes hőérzetet- a nappali laminált parkettás, a szobák és a közlekedő padlószőnyeg borításúak- külön bejáratú lépcsőház- minden elérhető közelségben- a zárt udvarban két autó parkolására van lehetőség- az ingatlan május elsejétől költözhető- hosszú távra, minimum 1 évre bérelhető- kettő havi kaucióval és az adott havi bérleti díjjal költözhető- megtekintése előre egyeztetett időpontban- akár cégeknek/irodának is kiadó Társasházi lakás kiadó Szolnok belváros! [...]”

További részletek a legdrágább megyei albérletről az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ha pedig ön hirdetne, az Ingatlanbazáron most ingyenesen megteheti! Részletek és kuponkód itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!