Ingatlanajánló

2021.08.21. 19:58

Csúszdaparadicsom? Íme egy eladó, fantasztikus tiszaföldvári kúria!

A csúszdát csak mi láttuk bele az elegáns csigalépcsők fotóiba. Milyen nagyszerű lenne ugyebár lefelé egyszerűen csak úgy suhanni? Persze kérdés, mi lenne a felfelé haladással. De ezt talán hagyjuk is. Inkább nézzünk be a hét elképesztően otthonos, vonzó ingatlanába!

 

„Eladásra kínálunk egy kétszintes, nettó 231,5 m2-es, 5 háló, 1 raktárszobás, felújított kúria házat. Az ingatlan alul szigetelve lett, és teljesen új tetőtérrel rendelkezik. Külső és belső főfalak 55 centiméter vályog, mint ökoház, emelet tégla, a falak találkozásánál 14 darab szigetelt betonpillér lett beépítve, a stabilitáshoz és a felső nagy tetőfödém szerkezet alátámasztására. Két gazdasági épület, 140 nettó m2, 1 autóbeálló; hátul 1 borospince, hátul egy 2. autóbeálló.

Földszint.: Nagy nappali konyhasarokkal, nagy vaskandalló, mosókonyha; fürdőszoba; hálószoba; nagy raktárszoba; oldalbejárat a külön apartmanhoz. A régi díszes ajtók mind megmaradtak. Elől teljes szélességben kilátással a kert felé, modern műanyag dupla üveges ablakokkal, kétszárnyú ajtóval. Apartman: konyhasarok-ebédlő; fürdőszoba; lépcső a fenti hálószobába. Tetőtér: Közlekedő, főhálószoba és további 2 hálószoba, fürdőszoba, kis rakodótér. Műanyag ablakok, dupla üvegezéssel, tetőablakok. A nappaliban a nagy teljesítményű vaskandalló található, elektromos olajradiátor fűtés egyaránt található (fürdő, háló, nappali) Valamint a házban 2 nagy villanybojler, 3 kémény, földgáz a külső falnál. Gázkazán csatlakozási hely a földszinti fürdőszobában. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!